Инсталиране на пробна версия на Rhinoceros 7 в Windows

Страницата е създадена на:22 януари 2022 и редактирана на:26 януари 2022

Изтегляне

На адрес rhino3d.com/download, щракваме хипервръзката "Rhino 7 for Windows - Evaluation".

На следващата страница щракваме бутона с надпис "Login or Create a Rhino Account to Download"

На новата страница щракваме върху хипервръзката Create a New Account.

След това може да щракнем Continue with Google, използвайки профила си от Google или да попълним данни за нов профил. Избираме втората възможност и попълваме данни: Name, Email, Password и Phone Number. Посочването на личен телефон е задължително.

Отваряме електронната си поща в която трябва да са пристигнали две писма. Едното с хипервръзка за потвърждаване на профила, а второто с връзка за изтегляне на инсталатор на пробно копие. Отваряме всяко писмо и щракваме върху съответната връзка.

Инсталиране

След като сме използвали получената хипервръзка за изтегляне, изтеглили сме инсталиращата програма и сме я стартирали, в първия прозорец, който тя показва, щракваме бутона Install Now. В последния прозорец съобщаващ за приключване на инсталацията щракваме бутона Close.

Въвеждане на лицензионния ключ

(Извършва се еднократно при първото стартиране на Rhino 7.)

Върху работния екран намираме новата икона на Rhino 7 и щракваме двойно върху нея за да стартираме програмата.

Показва се прозорец, в който поставяме отметката за съгласяване с лицензионните условия и имейл адреса си и щракваме Continue.

В следващия прозорец щракваме бутона Enter license key.

С Copy - Paste поставяме лицензионния ключ, който сме получили с хипервръзката за изтегляне и щракваме бутон Continue.

В следващия прозорец имаме възможност да изберем дали ще ползваме лиценза си само на този компютър или и на други компютри.

Ако изберем първото (Float license between computers) и в нашия профил няма регистрирани ключове за ползване върху различни машини се показва прозорец, който съобщава това. В него трябва да щракнем връзката Add a License.

Отваря се браузър в който влизаме в профила си и добавяме получения по имейл лицензионен ключ към своя профил. Щом направим това стартирането на Rhino завършва и се появява стартовия и главния му прозорец.

 

Copyright CC BY-ND 4.0.
Посещения на страницата: общо 1147 днес 1
Направено с MyCMS.
Force Reload