Инсталиране на пробна версия на Фотошоп

Страницата е създадена на:10 септември 2022 и редактирана на:12 септември 2022

Фотошоп се изтегля чрез помощната програма Adope Creative Cloud (по-надолу ще означаваме тази програма съкратено CC), която отделно може да се изтегли от тук.

След отваряне на файла за инсталиране е необходимо влизане или създаване на потребителски профил. След въвеждане на данни за влизане или създаване на профил, инсталиращата програма задава някои въпроси и извършва инсталирането на СС. Когато инсталирането завърши се показва главния прозорец на СС, от който се управлява, инсталирането на останалите софтуерни продукти на Adobe. След като CC бъде затворен, върху работния екран има икона, с двойно щракване на която се отваря отново.

За инсталиране на пробна версия на Фотошоп се щраква бутон Try върху карето Photoshop в прозореца на CC.

Придобиването на пробна версия, всъщност, преминава през същата процедура, както закупуването на лиценз. Изисква въвеждане на банкова карта, но плащането от банковата карта се отлага до края на пробния период от 7 дена. Ако преди изтичане на този период се откаже плащане, такова не се извършва, но ако не се откаже плащане ще се извърши.

След щракване на бутон Try, от показващия се прозорец се избира дали да се инсталира версия за индивидуален потребител, студент или преподавател, или за бизнес клиент. Отстъпката за студенти е около 65% от цената за индивидуални потребители.

След това се избират варианти на плащане, помесечно или за цяла година. При избиране на плащане за цяла година общата сума е по-изгодна.

Следва въвеждане на номер и данни от банкова карта.

Ако е избрана версия за студенти/преподаватели, се показва прозорец за въвеждане данни за училището.

Щом се приключи с въвеждане на горните данни, абонаментът става активен и може да се извършат действия по инсталиране на включените в лиценза софтуерни продукти (върху техните карета в прозореца на CC, се появява бутон Install).

 

Copyright CC BY-ND 4.0.
Посещения на страницата: общо 896 днес 3
Направено с VanyoG CMS.
Force Reload