Инталиране на пробна версия на Archicad

Страницата е създадена на:10 септември 2022 и редактирана на:15 септември 2023

Файл за инсталиране се изтегля от тази страница. В лявата страна на страницата се избира: език, продукт и версия и се щраква бутона "Download" в дясната страна. На страницата, която се отваря, се изисква влизане в потребителски профил с щракване на бутон Sign In или създаване на такъв с щракване на бутон Create Graphisoft ID.

След влизане в потребителски профил, изтеглянето на инсталационен пакет започва.

Archicad се инсталира и започва да функционира в демо режим. При който може да се отварят и редактират файлове, но направените промени не могат да се запазват.

Чрез заявяване на безплатен пробен лиценз, се получава продуктов ключ с време на валидност от 30 дена. През този пробен период всички функции на Archicad са достъпни.

Предварителни версии

Graphisoft, в определени времеви интервали (10 юли - 15 септември 2023 г.), предоставя и възможност за изтегляне и изпробване на все още не пусна официално версия на Archicad и др. свързани продукти. За целта потребителите трябва да се съгласят с условията и да се регистрират през страница Graphisoft Technology Preview Program 2023 - Graphisoft Community.

 

Copyright CC BY-ND 4.0.
Посещения на страницата: общо 1044 днес 0
Направено с VanyoG CMS.
Force Reload